O nama

PIONIRI DETEKTIVSKE DJELATNOSTI U HRVATSKOJ

Detektivska agencija Mreža prva je privatna detektivska agencija na području od Zagreba do Dubrovnika i jedna od prvih privatnih detektivskih agencija na razini cijele Hrvatske i regije.

Osnivač i direktor detektivske agencije je gospodin Miroslav Klarica, magistar prava i licencirani privatni detektiv te bivši policijski službenik sa preko 20 godina radnog iskustva na različitim dužnostima unutar Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Detektivska agencija Mreža nudi usluge prikupljanja obavijesti i podataka potrebnih za utvrđivanje činjenica, uvida u osobne i druge podatke te korištenja i obrade osobnih i drugih podataka za potrebe naručitelja detektivskih usluga, sve u granicama ovlasti koju daje naručitelj i u skladu s odredbama Zakona o privatnim detektivima.

Privatna detektivska agencija Mreža učinila je značajan poslovni iskorak te uz znatno iskustvo u standardnim profesionalnim detektivskim uslugama specijalizirala se za tehničko-tehnološki i kadrovski izuzetno zahtjevne usluge poput digitalne forenzike - forenzika mobilnih uređaja i računalna forenzika, protuprislušnih pregleda objekata i vozila, poligrafskog testiranja i diskretnog nadzora računala te smo jedni od rijetkih na području cijele regije koji su u mogućnosti pružiti takav opseg i tip usluga.

Detektivska agencija Mreža pruža detektivske usluge na području cijele Hrvatske - Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Poreč, Rovinj, Crikvenica, Karlovac, Samobor, Kutina, Osijek, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Virovitica, Slatina, Varaždin, Križevci, Čakovec, Bjelovar, Sisak, Petrinja, Đakovo, Požega, Knin, Drniš, Sinj, Makarska, Metković, Koprivnica, Vinkovci, Vukovar te svim zemljama regije: Bosna i Hercegovina - Sarajevo, Mostar, Slovenija - Ljubljana, Maribor, Srbija - Beograd, Crna Gora, Kosovo, Makedonija.

Također, s obzirom na snažne partnerske odnose s privatnim detektivima u inozemstvu u mogućnosti smo za Vas pronaći informacije diljem cijelog svijeta.

Detektivska agencija Mreža članica je Udruge privatnih detektiva Hrvatske (UPDH), Međunarodnog policijskog udruženja (IPA) – sekcija Hrvatska i Grupacije istražnih djelatnosti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Dugogodišnji staž u detektivskim poslovima zajedno sa iskusnim vanjskim suradnicima, uz korištenje vrhunske tehnologije, omogućilo nam je da postanemo detektivska agencija koja je: DISKRETNA, POUZDANA, UČINKOVITA i PRISTUPAČNA.

Bilo da se radi o Vašim privatnim ili poslovnim problemima stojimo Vam u potpunosti na raspolaganju. Nijedan problem nije prevelik, niti premalen. Sa zadovoljstvom i povjerenjem pristupamo svakome našem klijentu, čemu svjedoči i znatan broj renomiranih domaćih i inozemnih kompanija s kojima smo razvili partnerske odnose.

Obratite nam se s potpunim povjerenjem. Znamo u kako teškim, neobičnim i specifičnim problemima se mogu nalaziti naši klijenti stoga svakom slučaju pristupamo profesionalno, zasebno i temeljito. Na svaki Vaš poziv odgovaramo sa pažnjom, posvećenošću te u potpunoj diskreciji koja je i zagarantirana sukladno Zakonu o privatnim detektivima i našoj profesionalnoj poslovnoj etici.

Svrha razgovora jest u tome da Vam ponudimo kvalitetan savjet u cilju profesionalno najefikasnijeg te ekonomski i vremenski najpovoljnijeg rješenja za Vaš problem. Svaki savjet je potpuno besplatan stoga se osjećajte potpuno slobodnim kontaktirati nas u bilo koje vrijeme. Naš primarni zadatak je da zajedno pronađemo najbolje rješenje za naše klijente.

NA PRAVOME STE MJESTU, KORAK DO ISTINE.

Detektiv Mreža K.D. – Ključno je znati tko zna!

 

KOJE DETEKTIVSKE USLUGE NUDI PRIVATNA DETEKTIVSKA AGENCIJA MREŽA?

Detektivska agencija Mreža nudi uistinu širok spektar detektivskih usluga koje su sve više korištene od strane privatnih i poslovnih subjekata o čemu svjedoči i konstantan porast broja klijenata kojima pružamo usluge.

Detektivska agencija Mreža podijelila je svoje usluge na dvije kategorije: „Detektivske usluge“, koje se odnose na klasične profesionalne detektivske usluge te „Specijalnosti“, koje se odnose na niz kadrovski i tehničko-tehnološki izuzetno zahtjevnih usluga.

Detektivske usluge odnose se na sljedeće: provjera i implementacija korporativne sigurnosti, provjera boniteta i poslovanja, industrijska kontra špijunaža, provjera i implementacija računalne sigurnosti i sigurnosti mobilnih uređaja, dubinska provjera fizičkih i pravnih osoba, sigurnosna provjera (potencijalnih) zaposlenika i poslovnih suradnika, sigurnosni konzalting, istrage financijskih prijevara i malverzacija, istrage anonimnih prijetnja i ucjena, potraga za nestalom imovinom, nestalim osobama, potraga za osoba koje se kriju od klijenta, obiteljski problemi: bračni sporovi, ovisnosti, nasilje u obitelji i zlostavljanje osoba, kriminalne radnje, zatim diskretan nadzor osoba, vozila i imovine, bračne nevjere i nevjere partnera, prevare u osiguranju, DNK analiza, suradnja pri sudskim procesima, imovinsko-pravni odnosi, provjera zloporabe vlasništva/krivotvorine i druge detektivske usluge.

Specijalnosti se odnose na: forenzika mobilnih uređaja, računalna forenzika, poligrafsko testiranje, protuprislušni pregled objekata i vozila te diskretan nadzor računala.

Za više informacija i detalja pregledajte detektivske usluge za koje smatrate da Vam mogu pomoći ili nas kontaktirajte telefonski.

 

NA KOJEM PODRUČJU DETEKTIVSKA AGENCIJA MREŽA PRUŽA DETEKTIVSKE USLUGE?

Detektivska agencija Mreža jedna je od prvih detektivskih agencija u Hrvatskoj i regiji te ujedno i prva privatna detektivska agencija na području od Zagreba do Dubrovnika.

Detektivska agencija Mreža sa sjedištem u Splitu odmah je proširila svoje poslovanje i na Zagreb, a s vremenom na cijelu Hrvatsku i ostale zemlje regije.

Naši privatni detektivi pružaju detektivske usluge na području cijele Hrvatske - Zagreb, Split (sjedište agencije), Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Poreč, Rovinj, Crikvenica, Karlovac, Samobor, Kutina, Osijek, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Virovitica, Slatina, Varaždin, Križevci, Čakovec, Bjelovar, Sisak, Petrinja, Đakovo, Požega, Knin, Drniš, Sinj, Makarska, Metković, Koprivnica, Vinkovci, Vukovar  te svim zemljama regije: Bosna i Hercegovina - Sarajevo, Mostar, Slovenija - Ljubljana, Maribor, Srbija - Beograd, Crna Gora, Kosovo, Makedonija.

Tijekom godina razvili smo snažne partnerske odnose s liderima detektivske djelatnosti u inozemstvu stoga smo u mogućnosti pružiti detektivske usluge i pronaći informacije diljem cijelog svijeta.

 

DETEKTIVSKA AGENCIJA MREŽA – SPOJ ISKUSTVA, PROFESIONALNOSTI, SOFISTICIRANE TEHNOLOGIJE TE KREATIVNIH RJEŠENJA

Detektivska agencija Mreža sastoji se od tima iskusnih licenciranih profesionalnih detektiva te široke mreže educiranih vanjskih suradnika iz interesno-srodnih djelatnosti.

U svome radu koristimo se visoko sofisticiranom tehnologijom koja ujedno zahtjeva adekvatno obrazovanje kadra i konstantno ulaganje u edukaciju sve u cilju kako bi našim klijentima pružili najbolje rezultate uz najkraće moguće vrijeme i financijski najpovoljnije uvjete.

Naš tim privatnih detektiva je educiran, kreativan, profesionalan, provjeren i iskusan u pružanju širokog spektra profesionalnih detektivskih i sigurnosnih usluga.

Neprestano se trudimo unaprijediti naše detektivske usluge kako bismo uvijek bili u mogućnosti odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.

Zasluge za uspjeh, visoku razinu profesionalnosti te konstantan rast poslovanja i zadovoljstva klijenata velikim dijelom pripadaju i vlasniku te direktoru detektivske agencije Mreža koji osobno sudjeluje i nadgleda svaki slučaj od početka do kraja čime se osigurava i jamči potpuna diskrecija klijenta i da su svi zahtjevi klijenta ispunjeni sukladno profesionalnoj etici i Zakonu o privatnim detektivima.

 

ŠTO OBUHVAĆAJU DETEKTIVSKE DJELATNOSTI I TKO IH MOŽE OBAVLJATI?

Detektivska djelatnost obuhvaća prikupljanje obavijesti i podataka potrebnih za utvrđivanje činjenica, uvid u osobne i druge podatke te korištenje i obradu osobnih i drugih podataka za potrebe naručitelja detektivskih usluga, sve u granicama ovlasti koju daje naručitelj i u skladu s odredbama Zakona o privatnim detektivima.

Detektivsku djelatnost mogu obavljati pravne osobe i obrtnici koji imaju odobrenje ministarstva nadležnog za unutarnje poslove.

Detektivske poslove obavljaju licencirani privatni detektivi koji moraju imati dopuštenje nadležne policijske uprave.

 

TKO JE PRIVATNI DETEKTIV I KOJE DETEKTIVSKE USLUGE PRUŽA?

Privatni detektiv ili privatni istražitelj je profesionalac koji najčešće ima iskustvo rada u policiji ili drugim sigurnosnim službama, a nužno i sve druge zakonski potrebne uvjete da bi mogao legalno obavljati detektivsku djelatnost.

Privatni detektiv ili privatni istražitelj obavlja detektivske poslove na temelju radnog naloga koji izdaje odgovorna osoba u pravnoj osobi ili obrtnik nakon sklapanja ugovora.

Privatni detektiv ili privatni istražitelj je profesionalac koji je angažiran od strane privatnih i poslovnih subjekata u cilju pribavljanja traženih podataka, a zbog potvrđivanja ili opovrgavanja informacija.

Privatni detektiv smije prikupljati obavijesti i informacije od osobe koja mu ih je voljna dati.

Privatni detektiv može prikupljati obavijesti i informacije o:

– nestalim osobama ili osobama koje se skrivaju od stranke, osobama koje su napisale ili poslale anonimna pisma ili osobama koje iznose klevete, uvrede ili iznose nešto iz osobnog, obiteljskog ili poslovnog života što može škoditi nečijoj časti ili ugledu,

– osobama koje su stranci prouzročile štetu,

– predmetima koji su izgubljeni ili ukradeni,

– dokazima koji su stranci potrebni za osiguranje ili ostvarivanje prava ili povlastica koje ostvaruje pred sudbenim ili drugim tijelima državne vlasti te društvima ili udrugama,

– uspješnosti osoba u obavljanju poslova,

– uspješnosti i/ili poslovnosti trgovačkih društava, obrtnika i drugih pravnih osoba,

– činjenicama i okolnostima koje se odnose na osobni položaj građana i njihov imovinski status,

– kandidatima za zapošljavanje i radnicima samo uz njihov pisani pristanak, a koje je prema posebnom propisu ovlašten prikupljati poslodavac,

– kaznenim djelima koja se progone po privatnoj tužbi te o njihovim počiniteljima,

– povredama radnih obveza ili radne discipline.

Također, privatni detektiv može:

– planirati i provoditi mjere zaštite poslovnih tajni, informatičkih sustava, ekonomskih i osobnih podataka i informacija sukladno ugovoru sklopljenim sa strankom,

– obavljati dostavu pismena u sudbenom, upravnom i drugim postupcima.

Profesionalni privatni detektiv pronalazi, prikuplja, pregledava i analizira podatke i dokaze. Privatni detektiv prikupljene dokaze kojima rješava slučaj u konačnici prezentira klijentu.

Neophodno je da privatni detektiv ima veliki broj suradnika koji mu omogućavaju pristup mjestima i informacijama koja su obično nedostupna za obične građane.

 

DETEKTIVSKA AGENCIJA MREŽA – ZAJEDNO DO ISTINE

Detektivska agencija Mreža i naši privatni detektivi stoje Vam u potpunosti na raspolaganju u svako doba dana kroz cijeli tjedan. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do rješenja jer je Vaš doprinos istrazi od izuzetnog značaja.

Pregledajte naše detektivske usluge, nazovite nas, dogovorite sastanak ili pošaljite svoj upit i već ste učinili prvi korak. Sve ostalo prepustite nama.

 

Ključni pojmovi

Privatni detektiv Zagreb, Privatni detektiv u Zagrebu, Detektiv Zagreb, Privatni detektiv Split, Privatni detektiv u Splitu,  Detektiv Split, Privatni detektiv Rijeka, Privatni detektiv u Rijeci, Detektiv Rijeka, Privatni detektiv Zadar, Privatni detektiv u Zadru, Detektiv Zadar, Privatni detektiv Šibenik, Privatni detektiv u Šibeniku, Detektiv Šibenik, Privatni detektiv Osijek, Privatni detektiv u Osijeku, Detektiv Osijek, Privatni detektiv Dubrovnik, Privatni detektiv u Dubrovniku, Detektiv Dubrovnik, Privatni detektiv Slavonija, Detektiv Slavonija, Privatni detektiv Istra, Detektiv Istra, Privatni detektiv Dalmacija, Detektiv Dalmacija, Privatni istražitelj Zagreb, Privatni istražitelj Split, Privatni istražitelj Rijeka, Privatni istražitelj Zadar, Privatni istražitelj Šibenik, Privatni istražitelj Osijek, Privatni istražitelj Dubrovnik, Privatni istražitelj Slavonija, Privatni istražitelj Istra, Privatni istražitelj Dalmacija, Detektivska agencija Zagreb, Detektivska agencija Split, Detektivska agencija Rijeka, Detektivska agencija Zadar, Detektivska agencija Šibenik, Detektivska agencija Osijek, Detektivska agencija Dubrovnik, Detektivska agencija Slavonija Detektivska agencija Istra, Detektivska agencija Dalmacija, Privatna detektivska agencija Zagreb, Privatna detektivska agencija Split, Privatna detektivska agencija Rijeka, Privatna detektivska agencija Zadar, Privatna detektivska agencija Šibenik, Privatna detektivska agencija Osijek, Privatna detektivska agencija Dubrovnik, Privatna detektivska agencija Slavonija, Privatna detektivska agencija Istra, Privatna detektivska agencija Dalmacija