Područje rada

"PRISUTNI U SVAKOM DIJELU HRVATSKE"

Detektivska agencija Mreža jedna je od prvih detektivskih agencija u Hrvatskoj i regiji te ujedno i prva privatna detektivska agencija na području od Zagreba do Dubrovnika.

Sjedište detektivske agencije Mreža je u Splitu (Hrvatske mornarice 10, Split 21000), a sa našim licenciranim privatnim detektivima, suradnicima i partnerima iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Zadra i Dubrovnika pokrivamo cijeli teritorij Hrvatske. 

Za detaljan pregled lokacija i pripadajućih detektivskih djelatnosti pritisnite klikom na link sa imenom grada pored karte.

Jedina smo detektivska agencija koja osim u Hrvatskoj djeluje i na području cijele regije: Bosna i Heregovina, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo + Albanija.

Pružamo profesionalne detektivske usluge privatnim i korporativnim klijentima.

DOKUMENTIRAJTE VAŠE DOKAZE

Bilo da se radi o Vašim osobnim ili poslovnim problemima stojimo Vam na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte u bilo koje doba dana na naš službeni e-mail: detektiv.mreza.st@gmail.com ili nas nazovite direktno na broj mobitela 091 152 5455.

Razgovor se odvija u potpunoj diskreciji, a može Vam uvelike pomoći u rješavanju Vaših problema.

Moto detektivske agencije Mreža jest „Ključno je znati tko zna“ čime se želi ukazati na vrijednost pravovremene, precizne i točne informacije te na važnost onih koji uz zajamčenu diskreciju, vršeći profesionalne detektivske usluge mogu odgovoriti na Vaše zahtjeve.

Da bi neka informacija bila korisna, nužno je da bude pravovremena i da postoji svijest o dostupnosti informacije. 

Temeljni cilj nam je zadovoljstvo klijenta – uspješno i kvalitetno obaviti posao te uštedjeti Vaš novac i naše vrijeme. 

Raznolike potrebe naših klijenata utjecale se i na snažan razvoj agencije, diversifikaciju usluga, potrebu za neprestanim ulaganjem u znanje, edukaciju, tehnologiju te teritorijalno širenje agencija na cijelu Hrvatsku i zemlje regije.

KLJUČNO JE ZNATI TKO ZNA!

Ukoliko trebate profesionalne detektivske usluge u Bosni i Hercegovini, obratite nam se s potpunim povjerenjem. U suradnji sa našim partnerima u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci pružamo detektivske usluge na području cijele Bosne i Hercegovine.

Ukoliko trebate profesionalne detektivske usluge u Sloveniji, obratite nam se s potpunim povjerenjem. U suradnji sa licenciranim privatnim detektivima te našim partnerima u Ljubljani i Mariboru pružamo detektivske usluge na području cijele Slovenije.

Ukoliko trebate profesionalne detektivske usluge u Srbiji, obratite nam se s potpunim povjerenjem. U suradnji sa licenciranim privatnim detektivima i našim partnerima u Beogradu pružamo detektivske usluge na području cijele Srbije.

Ukoliko trebate profesionalne detektivske usluge u Makedoniji, obratite nam se s potpunim povjerenjem. U suradnji sa licenciranim privatnim detektivima i našim partnerima u Skopju pružamo detektivske usluge na području cijele Makedonije.

Ukoliko trebate profesionalne detektivske usluge u Crnoj Gori, obratite nam se s potpunim povjerenjem. U suradnji sa licenciranim privatnim detektivima i našim partnerima u Podgorici pružamo detektivske usluge na području cijele Crne Gore.

Ukoliko trebate profesionalne detektivske usluge na Kosovu, obratite nam se s potpunim povjerenjem. U suradnji sa našim partnerima u Prištini pružamo detektivske usluge na području cijelog Kosova.

Ukoliko trebate profesionalne detektivske usluge u Albaniji, obratite nam se s potpunim povjerenjem. U suradnji sa licenciranim privatnim detektivima i našim partnerima u Tirani pružamo detektivske usluge na području cijele Albanije.

PROFESIONALNE DETEKTIVSKE USLUGE

Za detaljan pregled lokacija i pripadajućih detektivskih djelatnosti pritisnite klikom na link sa imenom grada pored karte.

Slijedi detaljan pregled lokacija u Hrvatskoj na kojima profesionalne detektivske usluge vrše naši licencirani privatni detektivi: