Privatna detektivska agencija Mreža | 24 sata, 2015.

06. 05 2019.

Hrvatski privatni istražitelji otkrivaju kako su nadzirali poduzetnike, estradnjake i političare koji varaju svoje supružnike. Neki su ih unajmili i da prate ljubavnice 

Zanemarena supruga iz manjeg dalmatinskog mjesta sumnjala je da ju muž vara s drugom. Nakon duljeg praćenja otkrili smo da je on u vezi s nekim mladićem, što ju je još više dotuklo nego da je bila u pitanju druga žena, kaže Miroslav Klarica (52), vlasnik Mreže, jedine splitske detektivske agencije. 

On je bivši policajac s 20-godišnjim stažem, a njegovi suradnici su umirovljeni pripadnici domaćih sigurnosnih službi, koji dobrano skrivaju svoj identitet zbog posla kojim se bave.

Velik dio Mrežina posla otpada na dokazivanje bračnih nevjera. Ističu da bračnog partnera najviše varaju visokoobrazovani i situirani. Pratili su stotine preljubnika, među njima bilo je estradnjaka, lokalnih političara, a ponajviše uspješnih dalmatinskih poduzetnika. 

'Nevidljivi smo i prikupljamo što više dokaza i informacija'

- Diskretni nadzor primjenjujemo tek nakon prosudbe agencije je li to uopće moguće provesti, a možemo ga vršiti isključivo uz suglasnost klijenta. Provodimo ga nad bračnim partnerima, djecom, mogućim počiniteljima kaznenih djela, a nadziremo mjesta, objekte ili prostore koji su, ili mogu biti, predmeti naših istraga. Možemo se pohvaliti da imamo vrlo kvalificirano osoblje s dugogodišnjim iskustvom u diskretnoj pratnji i nadzoru. Zadatak nam je biti nevidljivi te prikupiti što više dokaza i informacija, koje poslije prezentiramo klijentu u obliku detaljnog izvješća i opsežnih fotomaterijala. Iz dugogodišnjeg iskustva možemo reći da varaju i žene i muškarci, bez razlike, samo što supruge u sto posto slučajeva nanjuše da ih vara bračni partner.  Bolje iščitaju govor tijela, promjene muževa ponašanja, a imaju i bolju intuiciju. Muškarci često, kad otkriju da ih vara žena, sebi pripisuju krivnju, žele spasiti brak. Mi nastojimo ne ulaziti u te probleme.

Angažiraju nas i oni koji su nevjerni u braku jer žele da provjerimo varaju li ih njihove ljubavnice. Sumnjive supružnike pratimo na javnim prostorima, a zajedničke nekretnine i vozila pripremimo za tajni audio i videonadzor. Naši detektivi paze da su na terenu neupadljiva izgleda i ponašanja - blijedi u masi - ispričao je Klarica.

Cijeli članak možete pročitati na linku koji se nalazi u dnu stranice!

Korisni linkovi

https://www.24sata.hr/news/sumnjate-u-svog-partnera-unajmite-lovce-na-preljubnike-420537