Privatni detektiv Mreža

DETEKTIVSKA AGENCIJA SPLIT, ZAGREB, RIJEKA, ZADAR, ŠIBENIK, OSIJEK, DUBROVNIK

Detektivska agencija Mreža prva je privatna detektivska agencija na području od Zagreba do Dubrovnika i jedna od prvih privatnih detektivskih agencija na razini cijele Hrvatske i regije.

Sjedište detektivske agencije Mreža je u Splitu (Hrvatske mornarice 10, Split 21000), a sa našim licenciranim privatnim detektivima, suradnicima i partnerima iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Zadra i Dubrovnika pokrivamo cijeli teritorij Hrvatske. 

Osnivač i direktor detektivske agencije je gospodin Miroslav Klarica, magistar prava i licencirani privatni detektiv te bivši policijski službenik sa preko 20 godina radnog iskustva na različitim dužnostima unutar Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

PIONIRI DETEKTIVSKE DJELATNOSTI U HRVATSKOJ

KOJE DETEKTIVSKE USLUGE NUDI PRIVATNI DETEKTIV MREŽA?

Detektivska agencija Mreža nudi usluge prikupljanja obavijesti i podataka potrebnih za utvrđivanje činjenica, uvida u osobne i druge podatke te korištenja i obrade osobnih i drugih podataka za potrebe naručitelja detektivskih usluga, sve u granicama ovlasti koju daje naručitelj i u skladu s odredbama Zakona o privatnim detektivima.

Privatna detektivska agencija Mreža učinila je značajan poslovni iskorak te uz znatno iskustvo u standardnim profesionalnim detektivskim uslugama specijalizirala se za tehničko-tehnološki i kadrovski izuzetno zahtjevne usluge poput digitalne forenzike - forenzika mobilnih uređaja i računalna forenzika, protuprislušnih pregleda objekata i vozila, poligrafskog testiranja i roditeljskog nadzora računala te smo jedni od rijetkih na području cijele regije koji su u mogućnosti pružiti takav opseg i tip usluga.

Klasične detektivske usluge odnose se na sljedeće: provjera i implementacija korporativne sigurnosti, provjera boniteta i poslovanja, bračne nevjere i nevjere partnera, provjera lažnih bolovanja,  industrijska kontra špijunaža, provjera i implementacija računalne sigurnosti i sigurnosti mobilnih uređaja, dubinska provjera fizičkih i pravnih osoba, sigurnosna provjera (potencijalnih) zaposlenika i poslovnih suradnika, sigurnosni konzalting, istrage financijskih prijevara i malverzacija, istrage anonimnih prijetnja i ucjena, potraga za nestalom imovinom, nestalim osobama, potraga za osoba koje se kriju od klijenta, obiteljski problemi: bračni sporovi, ovisnosti, nasilje u obitelji i zlostavljanje osoba, kriminalne radnje, zatim diskretan nadzor osoba, vozila i imovine,  prevare u osiguranju, DNK analiza, suradnja pri sudskim procesima, imovinsko-pravni odnosi, provjera zloporabe vlasništva/krivotvorine i druge detektivske usluge.

Za više informacija i detalja pregledajte detektivske usluge za koje smatrate da Vam mogu pomoći ili nas kontaktirajte telefonski.

PROFESIONALNE DETEKTIVSKE USLUGE

NA KOJEM PODRUČJU DETEKTIVSKA AGENCIJA MREŽA PRUŽA DETEKTIVSKE USLUGE?

Detektivska agencija Mreža jedna je od prvih detektivskih agencija u Hrvatskoj i regiji te ujedno i prva privatna detektivska agencija na području od Zagreba do Dubrovnika.

Jedina smo privatna detektivska agencija koja pruža detektivske usluge u cijeloj regiji: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Kosovo + Albanija.

Privatni detektiv Mreža sa sjedištem u Splitu odmah je kroz parnersku suradnju proširio svoje poslovanje i na Zagreb, a s vremenom na cijelu Hrvatsku i ostale zemlje regije.

Naši licencirani privatni detektivi uz suradnju sa poslovnim parnerima i suradnicima pružaju detektivske usluge na području

- cijele Hrvatske - Zagreb, Split (sjedište agencije), Zadar, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Poreč, Rovinj, Crikvenica, Karlovac, Samobor, Kutina, Osijek, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Virovitica, Slatina, Varaždin, Križevci, Čakovec, Bjelovar, Sisak, Petrinja, Đakovo, Požega, Knin, Drniš, Sinj, Makarska, Metković, Koprivnica, Vinkovci, Vukovar

- te svim zemljama regije: Bosna i Hercegovina - Sarajevo, Mostar, Banjaluka Slovenija - Ljubljana, Maribor, Srbija - Beograd, Crna Gora - Podgorica, Kosovo - Priština, Makedonija - Skopje + Albanija - Tirana.

Također, s obzirom na snažne partnerske odnose s privatnim detektivima u inozemstvu u mogućnosti smo za Vas pronaći informacije diljem cijelog svijeta.

OTKRIJTE ISTINU!

PRIVATNI DETEKTIV MREŽA – ZAJEDNO DO ISTINE

Detektivska agencija Mreža članica je Udruge privatnih detektiva Hrvatske (UPDH), Međunarodnog policijskog udruženja (IPA) – sekcija Hrvatska i Grupacije istražnih djelatnosti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Dugogodišnji staž u detektivskim poslovima zajedno sa iskusnim vanjskim suradnicima, uz korištenje vrhunske tehnologije, omogućilo nam je da postanemo detektivska agencija koja je: DISKRETNA, POUZDANA, UČINKOVITA i PRISTUPAČNA.

Bilo da se radi o Vašim privatnim ili poslovnim problemima stojimo Vam u potpunosti na raspolaganju. Nijedan problem nije prevelik, niti premalen. Sa zadovoljstvom i povjerenjem pristupamo svakome našem klijentu, čemu svjedoči i znatan broj renomiranih domaćih i inozemnih kompanija s kojima smo razvili partnerske odnose.

Obratite nam se s potpunim povjerenjem. Znamo u kako teškim, neobičnim i specifičnim problemima se mogu nalaziti naši klijenti stoga svakom slučaju pristupamo profesionalno, zasebno i temeljito. Na svaki Vaš poziv odgovaramo sa pažnjom, posvećenošću te u potpunoj diskreciji koja je i zagarantirana sukladno Zakonu o privatnim detektivima i našoj profesionalnoj poslovnoj etici.

Svrha razgovora jest u tome da Vam ponudimo kvalitetan savjet u cilju profesionalno najefikasnijeg te ekonomski i vremenski najpovoljnijeg rješenja za Vaš problem. Svaki savjet je potpuno besplatan stoga se osjećajte potpuno slobodnim kontaktirati nas u bilo koje vrijeme. Naš primarni zadatak je da zajedno pronađemo najbolje rješenje za naše klijente.

Detektivska agencija Mreža i naši licencirani privatni detektivi stoje Vam u potpunosti na raspolaganju u svako doba dana kroz cijeli tjedan. Možete nas kontaktirati na našu službenu e-mail adresu: detektiv.mreza.st@gmail.com ili direktno na broj mobitela 091 152 5455. 

NA PRAVOME STE MJESTU, KORAK DO ISTINE.

Detektiv Mreža K.D. – Ključno je znati tko zna!

PROFESIONALNO, DISKRETNO, EFIKASNO, PRISTUPAČNO!

---

Privatni detektiv ili privatni istražitelj Split, Zagreb Zadar, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Poreč, Rovinj, Crikvenica, Karlovac, Samobor, Kutina, Osijek, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Virovitica, Slatina, Varaždin, Križevci, Čakovec, Bjelovar, Sisak, Petrinja, Đakovo, Požega, Knin, Drniš, Sinj, Makarska, Metković, Koprivnica, Vinkovci, Vukovar | je profesionalac koji je angažiran od strane privatnih i poslovnih subjekata u cilju pribavljanja traženih podataka, a zbog potvrđivanja ili opovrgavanja informacija.

Detektivska agencija Split, Zagreb Zadar, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Poreč, Rovinj, Crikvenica, Karlovac, Samobor, Kutina, Osijek, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Virovitica, Slatina, Varaždin, Križevci, Čakovec, Bjelovar, Sisak, Petrinja, Đakovo, Požega, Knin, Drniš, Sinj, Makarska, Metković, Koprivnica, Vinkovci, Vukovar | prikuplja obavijesti i podatake koji su potrebni za utvrđivanje činjenica, sve u granicama ovlasti koju daje naručitelj i u skladu s odredbama Zakona o privatnim detektivima.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player