Detektivska agencija Zagreb

Detektivska agencija Zagreb Mreža ~ Prvi izbor u odabiru izvrsnosti!

Detektivska agencija Mreža prva je privatna detektivska agencija na području od Zagreba do Dubrovnika i jedna od prvih privatnih detektivskih agencija koja posluje na razini cijele Hrvatske i regije.

Detektivska agencija Mreža predstavlja jednog od regionalnih lidera u pružanju profesionalnih detektivskih usluga i usluga sigurnosnog konzaltinga.

Sjedište detektivske agencije Mreža u Zagrebu nalazi se na adresi: Karlovačka cesta 33, Zagreb, a sa našim licenciranim privatnim detektivima, suradnicima i partnerima iz Splita, Rijeke, Osijeka, Zadra i Dubrovnika pokrivamo cijeli teritorij Hrvatske. 

Pružamo usluge vodećim hrvatskim kompanijama, inozemnim klijentima te fizičkim osobama. Temelji našeg poslovanja zasnovani su prije svega na iskrenosti, potpunoj diskreciji i normalnim ljudskim odnosima usmjerenim na obostranu korist i dugoročnu suradnju.

Licencirani privatni detektivi, educirano osoblje, ekspertni suradnici te vrhunska tehnologija garancija su najvišeg nivoa u pružanju profesionalnih detektivskih usluga u Hrvatskoj i regiji.

Osnivač i direktor detektivske agencije je gospodin Miroslav Klarica, magistar prava i licencirani privatni detektiv te bivši policijski službenik sa preko 20 godina radnog iskustva na različitim dužnostima unutar Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Klijenti s kojima od osnutka agencije partnerski surađujemo odnose se na:

- odvjetničke urede, naftnu industriju, bankarski sektor, osiguravajuća društva, prometni / pomorski sustav, građevinsku industriju, farmacetski sektor 

- mnoge kompanije iz drugih tržišnih djelatnosti

- fizičke osobe

Obratite nam se s potpunim povjerenjem na naš službeni e-mail: info@detektiv-mreza.hr ili nas kontaktirajte izravno na broj mobitela 091 152 5455 (0 – 24h).


Detektiv Mreža d.o.o. ~ Ključno je znati tko zna!