Poligrafsko ispitivanje i testiranje | Privatni odnosi

Sve je veći broj upita za vršenjem poligrafskog testiranja i ispitivanja zbog privatnih razloga. Razlog tome jest što se radi o profesionalnoj metodi koja donosi pouzdane rezultate te omogućava da u kratkom vremenu saznate odgovore na sve Vaše sumnje.

S obzirom da se radi o obiteljskim i privatnim odnosima svakom slučaju pristupamo diskretno, profesionalno i odgovorno.

Razlozi zbog kojih ljudi pristupaju poligrafskom ispitivanju i testiranju su razni, a najčešće su sljedeći: utvrđivanje nevjere bračnog partnera, interne krađe, maloljetnička delikvencija – droga, alkoholizam, kocka, sudjelovanje u kriminalnim radnjama, druženje sa kriminalnim grupama ili raznim sektama, itd.

Poligrafsko ispitivanje se vrši isključivo na temelju dobrovoljnog pristupa ispitanika.

Sva poligrafska testiranja obavlja licencirani poligrafski ispitivač. Nakon obavljenog testiranja potrebno je određeno vrijeme da se sastavi pisano izvješće koje se potom predaje klijentu.

U mogućosti smo obaviti poligrafska testiranja u bilo kojem dijelu Hrvatske. Cijene poligrafskog ispitivanja su dostupne na upit.

Ako ste zainteresirani za navedenu uslugu obratite nam se s potpunim povjerenjem. Možete nas kontaktirati na službeni e-mail: detektiv.mreza.st@gmail.com ili nas nazovite na direktno na broj mobitela 091 152 5455.

NA KORAK STE DO ISTINE!