Sigurnosni konzalting

ZAŠTITITE SVOJ POSLOVNI USPJEH!

Sumnjate da ste meta cyber napada, netko vas prisluškuje, ometa vaše razgovore, primjećujete čudne pojave na Vašem računalu ili mobilnom uređaju? Bilo da se radi o Vašim privatnim ili poslovnim problemima, obratite nam se s potpunim povjerenjem.  I da, moguće je vratiti izbrisane poruke, slike te druge podatke s Vaših uređaja.

Također, ukoliko su se pojavile sumnje da Vas netko potkrada, obmanjuje te raznim neistinama ugrožava sigurnost Vašeg privatnog te poslovnog svijeta ili pak, da vas netko od Vaših bližnjih osoba laže, nudimo Vam niz profesionalnih usluga, među ostalim i uslugu poligrafskog testiranja, široko primjenjivu, koja se dosad pokazala kao izuzetno korisna.

Poslovni subjekti i sve veći broj pojedinaca izloženi su brojnim prijetnjama te različitim opasnostima. Iako u većini slučajeva, kada se radi o kriminalnim napadima, poslovni i privatni subjekti traže pomoć državnih tijela u praksi često postoje situacije kada izostane njihova reakcija. Najčešće se radi o slučajevima u kojima ne postoji dovoljna razina sumnje da se radi o kaznenom djelu ili se radi o događajima koji se tretiraju kao stegovni prijestupi.

PROTUPRISLUŠNI PREGLED

Jedina smo detektivska agencija u Hrvatskoj i regiji koja izvodi potpuni protunadzorni (protuprislušni) pregled na način da smo podignuli standard detektivskih usluga na jedan potpuno novi nivo. Opremljeni vrhunskom opremom te timom stručnjaka nudimo potpuni protunadzorni pregled objekata, prostorija i vozila te Cyber TSCM – protunadzorni pregled računala i pametnih telefona. 

OTKRIJTE TAJNE DIGITALNOG SVIJETA

FORENZIKA MOBILNIH UREĐAJA

Provodimo forenziku mobilnih uređaja sa visoko-sofisticiranom profesionalnom Oxygen Forensic® i Cellebrite UFED tehnologijom koju koriste obavještajne i policijske agencije širom svijeta, primjerice američki FBI i DEA te računalnu forenziku. 

Ukratko, laičkim rječnikom forenzika moblinih uređaja daje odgovore na slijedeća pitanja:

- kako vratiti izbrisane SMS poruke iz mobitela

- kako vratiti izbrisane datoteke na mobitelu

- kako vratiti izbrisane poruke sa Facebooka

- kako vratiti izbrisane poruke sa Whatsappa

- kako vratiti izbrisane poruke sa Vibera

- kakvo vratiti izbrisane slike sa mobitela

- kako provjeriti da li je mobitel prisluškivan

- kako provjeriti da li je mobitel zaražen malicioznim virusom (hakiran)

- kako spriječiti prisluškivanje mobitela

OKLJUČAJTE ISTINU!

Forenzika se provodi na mobilnim uređajima i računalima koji su u Vašem vlasništvu te smo u mogućnosti korištenjem naprednih tehnologija, ovisno o OS, vratiti izbrisane podatke s Vaših uređaja (Android, Apple iOS, Blackberry, Symbian, Windows Phone, Windows Mobile 5/6, mobiteli sa kineskim čipsetom, stari modeli mobilnih uređaja, računala...). Dakle, forenzika ukratko nudi ove mogućnosti:

- vraćanje izbrisanih slika s mobitela i računala

- vraćanje izbrisanih poruka s mobitela (SMS, MMS, WhatsApp, Viber, Facebook Messenger....)

- vraćanje izbrisanih podataka i dokumenata s mobitela i računala

- protunadzorni pregled mobitela i računala

Svaka osoba koja predaje mobilni i računalni uređaj na forenzičku analizu mora ispuniti potvrdu da je vlasnik mobilnog tj. računalnog uređaja i dostaviti presliku osobne iskaznice (prednja i zadnja strana).

POLIGRAFSKO ISPITIVANJE I TESTIRANJE

Detektivska agencija Mreža vršu profesionalnu uslugu poligrafskog testiranja. Bilo da se radi o privatnim ili poslovnim problemima, obratite nam se s potpunim povjerenjem.

Svjesni smo osjetljivosti situacije stoga svakom Vašem upitu pristupamo odgovorno, diskretno i profesionalno u skladu sa Zakonom te etičkim i moralnim načelima.

Sva poligrafska testiranja obavlja licencirani poligrafski ispitivač isključivo na temelju dobrovoljnog pristanka ispitanika.

Nakon obavljenog testiranja sastavlja se pisano izvješće koje se potom predaje klijentu.

U mogućosti smo obaviti poligrafska testiranja u bilo kojem dijelu Hrvatske. Cijene poligrafskog ispitivanja su dostupne na upit.

RAČUNALNA SIGURNOST

Kako bi osigurala svoj digitalni informacijski sustav, tvrtka mora prvo procijeniti njegovu trenutnu razinu sigurnosti pronalaženjem ranjivosti, procjenom rizika, te na kraju uvođenjem sigurnosnih rješenja u sustav.

To se može učiniti izvođenjem Procjene ranjivosti (eng. Vulnerability Assessment) i / ili Testovima penetracije (eng. Pen test), kao i Kontrolom štete (eng. Damage Control) u slučaju da se napad već dogodio. 

Za više informacija pregledajte našu ponudu gdje možete pronaći detaljan opis usluga koje nudimo te nam se obratite putem maila, telefonski ili dogovorite sastanak.

DETEKTIVSKA AGENCIJA MREŽA - KLJUČNO JE ZNATI TKO ZNA!

---

Privatni detektiv ili privatni istražitelj Split, Zagreb Zadar, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Poreč, Rovinj, Crikvenica, Karlovac, Samobor, Kutina, Osijek, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Virovitica, Slatina, Varaždin, Križevci, Čakovec, Bjelovar, Sisak, Petrinja, Đakovo, Požega, Knin, Drniš, Sinj, Makarska, Metković, Koprivnica, Vinkovci, Vukovar | je profesionalac koji je angažiran od strane privatnih i poslovnih subjekata u cilju pribavljanja traženih podataka, a zbog potvrđivanja ili opovrgavanja informacija.

Detektivska agencija Split, Zagreb Zadar, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Poreč, Rovinj, Crikvenica, Karlovac, Samobor, Kutina, Osijek, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Virovitica, Slatina, Varaždin, Križevci, Čakovec, Bjelovar, Sisak, Petrinja, Đakovo, Požega, Knin, Drniš, Sinj, Makarska, Metković, Koprivnica, Vinkovci, Vukovar | prikuplja obavijesti i podatake koji su potrebni za utvrđivanje činjenica, sve u granicama ovlasti koju daje naručitelj i u skladu s odredbama Zakona o privatnim detektivima.