Protuprislušni pregled

Rizici od potencijalnog napada prisluškivanjem su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. Svake godine, tvrtke gube milijune dolara zbog industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, a sve zbog nedostatka sigurnosnih programa i zanemarivanja protuobavještajne zaštite.

Vaši poslovni dogovori i planovi su od vitalnog značaja za vaš uspjeh. Ako su te informacije ugrožene, mogli bi pretrpjeti značajan financijski gubitak kao i moguće pravne posljedice zbog neuspjeha da sačuvate poslovne tajne. Također, važno je uzeti u obzir da bi takav sigurnosni propust mogao nepovratno narušiti ugled vaše tvrtke u očima postojećih i potencijalnih klijenata, dioničara i javnosti.

U današnje vrijeme, uređaji za prisluškivanje iznimno su jeftini, dostupni i prodaju se bez ikakve kontrole. Stoga vas, prilično jednostavno, prisluškivati može gotovo svatko - poslovni partner, supruga, konkurencija...

Naši djelatnici, sa dugogodišnjim iskustvom, provesti će kompletno sigurnosno rješenje koje uključuje:

- Fizički i tehnički protuprislušni pregled prostora, vozila ili plovila kako bi detektirali i locirali elektroničke uređaje za audio/video nadzor, bez obzira da li su aktivni, pasivni ili čak i isključeni. Raspolažemo najsuvremenijom opremom koju možete vidjeti u video prezentaciji.

- Pregled računala za Malware, Spyware, Keylogger, Remote Access Trojans, Rootkits, i drugim aplikacijama koje su nevidljive standardnim antivirusnim programima. Pored tajnog nadzora tipkovnice i ekrana u realnom vremenu, napadač može daljinski uključiti kameru i mikrofon i neopaženo ukrasti datoteke sa vašeg računala.

- Forenzičku analizu pametnih telefona i tablet računala u cilju detekcije i uklanjanja mobilnih nadzornih programa. Mobilni telefoni postaju sve popularniji uređaji diljem svijeta, sa više od 7 milijardi korisnika, i upravo zbog toga su postali prioritetna meta cyber napada. Nakon što je mobilni uređaj inficiran zloćudnom aplikacijom, napadač može neprimjetno prisluškivati razgovore, presretati SMS i e-mail poruke, ili ukrasti fotografije, dokumente i druge važne informacije. Svakih 18 sekundi identificira se novi malware, što za sat vremena u prosjeku iznosi oko 200 novih malicioznih programa.

VAŽNO: Ukoliko nas želite angažirati, nemojte nas kontaktirati iz prostorije ili putem telekomunikacijskog uređaja za kojeg sumnjate da se prisluškuje. Mobilni uređaj isključite ili stavite u zrakoplovni način rada.