Poligrafsko testiranje i ispitivanje | Korporativni klijenti

Usluga poligrafskog testiranja i ispitivanja u poslovnom svijetu odavno je prepoznata te je s obzirom na sveobuhvatnost i pouzdanost postala jedan od standardnih i ključnih elemenata unutar procesa zaštite korporativne sigurnosti.

Primjenjivost poligrafskog ispitivanja je uistinu široka, stoga ne čudi veliki broj upita i interesa koji nam pristiže vezano za navedenu uslugu.

Poligrafsko ispitivanje se pokazalo izuzetno učinkovito kod sljedećih situacija: provjere potencijalnih zaposlenika prilikom zapošljavanja, provjere aktualnih zaposlenika, provjere (potencijalnih) poslovnih partnera i suradnika, provjere lojalnosti, internim krađama, sumnje u umiješanost u nedozvoljene i kriminalne radnje osoba koje mogu znatno utjecati i narušiti reputaciju i poslovni uspjeh tvrtke, sumnje u odavanje i prodaju službenih informacija i poslovnih tajni,  sumnje u primanje mita i koruptivne radnje, itd.

Svjesni smo delikatnosti situacije stoga svakom Vašem upitu pristupamo odgovorno, diskretno i profesionalno u skladu sa Zakonom te etičkim i moralnim načelima.

Sva poligrafska testiranja obavlja licencirani poligrafski ispitivač. Nakon obavljenog testiranja potrebno je određeno vrijeme da se sastavi pisano izvješće koje se potom predaje klijentu.

Poligrafsko ispitivanje se vrši isključivo na temelju dobrovoljnog pristupa ispitanika.

Pružamo uslugu poligrafskog testiranja diljem cijele Hrvatske. Cijene poligrafskog ispitivanja su dostupne na upit.

Ako ste zainteresirani za navedenu uslugu obratite nam se s potpunim povjerenjem. Možete nas kontaktirati na službeni e-mail: detektiv.mreza.st@gmail.com ili nas nazovite na direktno na broj mobitela 091 152 5455.

OTKLONITE VAŠE SUMNJE. NA KORAK STE DO ISTINE!