Protuprislušni pregled objekata i prostora

Detektivska agencija Mreža je specijalizirana agencija za obavljanje protuprislušnih pregleda objekata i prostora u cilju prevencije, detekcije i uklanjanja uređaja namijenjenih nelegalnom nadzoru.

Koristeći vrhunsku opremu u mogućnosti smo detektirati nelegalne audio i video snimače.

Zahtjev za ovom uslugom u velikom je porastu, što je i logično ako uzmemo u obzir preplavljenost tržišta sa različitim komercijalnim špijunskim uređajima.

S obzirom na gore navedeno, imajući u vidu laku dostupnost nelegalnih izvora snimanja, raste mogućnost, a samim time i opasnost da bilo tko postavi špijunske uređaje u vaše objekte te time kontaminira vašu privatnost i učini je dostupnom neželjenim osobama.

Dosad smo uspješno pregledali razne prostorije, salone za sastanke i urede brojnih kompanija, državnih i javnih poduzeća te privatne objekte, stanova i apartmane, itd.

Sam protuprislušni pregled je kompleksan i zahtjeva iskustvo, suvremenu opremu te dosta vremena kako bi se pronašli potencijalni izvori prijetnje ili uklonila sumnja u prisustvo istih.

Cijena protuprislušnog pregleda objekata i prostora dostupna je na upit.

Ukoliko ste zainteresirani za navedenu uslugu možete nas kontaktirati na službeni e-mail: detektiv.mreza.st@gmail.com ili direktno na broj mobitela 091 152 5455.

VAŽNO: Ukoliko nas želite angažirati, nemojte nas kontaktirati iz prostorije ili putem telekomunikacijskog uređaja za kojeg sumnjate da se prisluškuje. Mobilni uređaj isključite ili stavite u zrakoplovni način rada.

Detektivska agencija Mreža – Na korak ste do istine!