Due Diligence / Bussiness inteligence

Due Diligence je jedan od ključnih koraka procesu upravljanja korporativnom sigurnošću nekog društva. Podrazumijeva procjenu ugovaranja s komercijalnog, financijskog i pravnog stajališta. Provodi se interdisciplinarno sa svrhom što boljeg uvida u razne aspekte poslovanja trgovačkog društva radi izbjegavanja neizvjesnih stanja i eventualnih sporova.

Odnosi se na svaku vrstu dubinske analize koja je ili zakonski obvezna, ili češće, koja bi trebala biti obvezna za dobrobit onoga tko ju treba napraviti prije neke (najčešće pravne) činidbe koja po njega može imati ozbiljne negativne posljedice.

Postupak je izuzetno koristan je omogućuje klijentu da angažiranjem detektivskih usluga postane svjestan realnih opasnosti koje prijete te da zahvaljujući pravodobnoj informaciji otkloni prisutne ili moguće prijetnje i ostvari poslovnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Business Intelligence je pojam koji je postao kritičan za poslovanje bilo koje tvrtke. Ako osobe koje donose važne poslovne odluke raspolažu sa pravim informacijama, tada postaju znatno učinkovitije. Saznajte na vrijeme sve točne informacije o Vašim (potencijalnim) poslovnim partnerima, vlasničkoj i upravljačkoj strukturi, imovinskom stanju te druge relevantne informacije kako bi otklonili / potvrdili svoje sumnje.

Obratite nam se s punim povjerenjem i zajedno ćemo doći do rješenja.

Detektiv Mreža k.d.