Dubinska analiza fizičke / pravne osobe

Dubinska analiza fizičke i pravne osobe odnosi se na standardnu detektivsku uslugu potpune i što preciznije analize, istraživanja te prezentacije svih mogućih informacija na raznim područjima interesa zahtijevanih od strane klijenta, a koje se odnose na subjekt i objekt istrage.

Fokus same istrage ovisi o zahtjevu klijenta. Analiza fizičkih i pravnih osoba predstavlja temeljitu istragu kojoj je cilj u adekvatnom vremenu prikupiti što više činjenica i informacija koje bi ukazivale na aktualno stanje predmeta istrage.

Istraga i analiza fizičke osobe tzv. background check odnosi se na prikupljanje informacija o osobnim podacima (datum i mjesto rođenja), obiteljskom stanju, bračnom stanju, obrazovanju, statusu zaposlenja, poslovnoj sposobnosti i uspješnosti, kriminalnoj prošlosti, aktivnostima na društvenim mrežama, aktivnostima u političkim strankama, udrugama ili drugim interesnim skupnima, imovini, financijskom statusu te drugim traženim podacima.

Istraga i analiza pravne osobe tzv. due diligence odnosi se na korporativnu istragu koja za cilj ima prikupljanje informacija o osnovnim podacima (datum osnivanja pravne osobe, mjesto i adresa sjedišta), temeljnim i sporednim uslugama i djelatnostima, bonitetu te poslovnoj uspješnosti / neuspješnosti, financijskim podacima, vlasnicima i direktorima, zaposlenicima, sudskim postupcima, kriminalnim radnjama, poslovnim partnerima i suradnicima te drugim traženim podacima.

Dubinska analiza fizičkih i pravnih osoba tj. istraga o pojedincima te obrtima i kompanijama jedna je od najzastupljenijih, ali ujedno i najzahtjevnijih detektivskih usluga. Interes za ovom uslugom podjednako je tražen od domaćih i inozemnih klijenata.

Ukoliko ste zainteresirani za navedene detektivske usluge ili imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte na službeni e-mail: detektiv.mreza.st@gmail.com ili nas nazovite direktno na broj mobitela 091 152 5455.

Privatni Detektiv Mreža – Ključno je znati tko zna!

Privatna detektivska agencija Mreža - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Dubrovnik